Szállítási módok

GLS futárszolgálat

Ára 1450 Ft, 20 000 Ft feletti rendelés esetén ingyenes a kiszállítás!

Megrendeléstől számított 1, maximum 2 munkanapon szállítják ki a csomagot az ország egész területén. Általában 8 és 17 óra között kézbesítik a csomagot. Ha a megrendelése délig beérkezik hozzánk, akkor nagy valószínűséggel következő munkanap fogja kiszállítani a GLS futárszolgálat. SMS és telefonos értesítést lehet kérni a futártól a csomag érkezésének időpontjáról.

GLS csomagpont

Ára: 1450 Ft, 20 000 Ft feletti rendelés esetén ingyenes a kiszállítás!

Vásárlástól számított 1, maximum 2 munkanapon belül a választott csomagponton van a csomag. Vásárló SMS-ben és e-mailben kap értesítést a csomag érkeztéről (ettől kezdve 7 munkanapon belül kell átvenni a csomagot).

Posta futárszolgálat

Ára 1990 Ft, valamint 5000 Ft adminisztrációs költséggel jár. A PostaPont ingyenes, ott csak az adminisztratív költségek számítódnak fel a végösszeghez.

Megrendeléstől számított 10- 15 munkanapon szállítják ki a csomagot az ország egész területén. 

Személyes vásárlás/személyes átvétel

Ára: minden esetben INGYENES!

Lehetősége van a megrendelt termékeket személyesen átvenni a CBD Shop Westendben vagy a Nature Force üzletben. Megrendelés előtt érdeklődjön telefonon, hogy biztosan van-e raktáron az adott termék. Előrendelés nélkül is van lehetősége vásárolni a boltban, tehát nem szükséges minden esetben megrendelni a termékeket, de ajánlott előtte telefonon érdeklődni, hogy van-e készleten az adott termékből. Személyes megrendelés esetén 7 munkanapja van átvenni a terméket, utána törlődik a rendelése. E-mailben és/vagy telefonon értesítjük a Vásárlót, amint a rendelését átveheti.